The Park BOX by PATH Architecture

Located directly across the street from Unthank Park in Portland Oregon, The Park Box is a two unit row house constructed on a standard 50’ x 100’ corner Portland lot. The developer and designer of the project is also the owner of the east unit.

The placement on the site provides each unit with a large private deck on opposite ends of the site, one with a large yard. This arrangement provides the most privacy while allowing for the main floor to feel like a large indoor / outdoor room with the deck perceived as an extension of the interior space.

See and read more at CONTEMPORIST.

Advertisements

~ by djtapedek on November 20, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: