Courtyard House by Studio Junction

Courtyard-House1Studio Junction designed an infill housing as an alternative urban typology.

By converting a contractor warehouse in a mixed-use industrial neighborhood, the ambition was to create a modern, affordable home and studio for a family of four.

The design of the house is generated by an emphasis on the views and activities of the interior courtyards, where all the windows look inwards.

check out more pics @ coolboom.

Advertisements

~ by djtapedek on July 13, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: